Війна в Україні
Події
Політика
11 квадракоптерів, 4 пікапи та 3 машини швидкої допомоги: Руслан Краснов спільно з Сергієм Лисаком передали чергову партію допомоги на фронт

11 квадракоптерів, 4 пікапи та 3 машини швидкої допомоги: Руслан Краснов спільно з Сергієм Лисаком передали чергову партію допомоги на фронт

Дніпровський політик та військовий, голова фракції «Громадська сила» в обласній раді Руслан Краснов спільно з головою Дніпропетровської ОВА Сергієм Лисаком передав на фронт чергову партію допомоги, до якої увійшли 11 квадракоптерів, 4 пікапи та 3 карети швидкої допомоги.

Відповідний допис зʼявився на Facebook-сторінці «Громадської сили».

«Кожен метр звільненої української території дається нашим захисникам у прямому сенсі потом і кров’ю. Мужність і самовідданість воїнів вражає, і дуже важливо для збереження їхніх життів забезпечити бойові підрозділи всім необхідним. Тому військові вантажі мають йти на передову кожного дня.

Черговий такий вантаж передав на фронт разом із головою Дніпропетровскої ОВА Сергій Лисак голова фракції «Громадська сила» в обласній раді Руслан Краснов. На потреби ЗСУ було передано 11 квадракоптерів, 4 пікапи та 3 машини швидкої допомоги. Він як військовослужбовець, який нещодавно повернувся з фронту, добре обізнаний в реальних потребах підрозділів, які виконують складі і небезпечні завдання на передовій.

«Як військовий добре знаю - все це допомагає ефективно знищувати окупантів, та рятує життя наших побратимів. Передаючи допомогу, поспілкувався з нашими побратимами з інших підрозділів щодо нагальних потреб. Допомагатимемо по максимуму, дякую дружній команді волонтерів із Дніпра за підтримку», - зазначив Руслан Краснов.

Сьогодні ніхто не має бути осторонь війни, бо в нас одна країна, яку потрібно захищати. «Громадська сила» з першого дня повномасштабного вторгнення допомагає фронту всім необхідним – автомобілями, військовим обладнанням, сучасним зв’язком, амуніцією, ударними безпілотниками останнього покоління, медициною та іншим.

Ми будемо робити це до Перемоги. Закликаємо всіх долучатися до цієї роботи».

 

Читайте також:

Убив сестру під час сварки: поліцейські Кам'янського затримали 35-річного підозрюваного;

Мешканцям Нікополя заборонено виходити на прибережну територію;

В Україні будуть штрафувати заклади, які працюють у комендантську годину

2023-10-14 15:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин