Події
14-річна дівчинка з Дніпропетровщини травмувалася у Карпатах

14-річна дівчинка з Дніпропетровщини травмувалася у Карпатах

14-річна дитина, що мешкає у Дніпропетровській області, травмувала ногу під час руху по  маршруту на полонині гори Хом’як. Про це повідомили в ГУ ДСНС у Івано-Франківській області.

По прибуттю до дівчинки рятувальники іммобілізували їй нижню кінцівку та доставили травмовану до підніжжя гори. Там за постраждалу взялися працівники екстреної медичної допомоги.

«Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області нагадує громадянам , що варто дотримуватися правил безпеки під час відпочинку у горах , потрібно пам’ятати, що безпека в горах залежить від багатьох факторів, зокрема – належної підготовки, організованості, дисципліни, дотримання елементарних правил безпеки, відповідно підібраних одягу, взуття тощо, а також – від знання місцевості та її природних перешкод. Рятувальники просять туристів реєструвати свій похід у гірських пошуково-рятувальних підрозділах. Для зручності це можна зробити заздалегідь через онлайн - форми, розміщені на сайтах територіальних підрозділів Служби порятунку західного регіону.

Також рятувальники радять користуватися застосунком «Порятунок у горах». Цей додаток призначений для комунікації туристів з рятувальною службою через голосові дзвінки та передачу сигналів SOS із географічними координатами», - додають фахівці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Кволий птах сидів під зливою і міг потрапити під колеса автівки: В Запоріжжі патрульні поліцейські врятували яструба;

Не бачила більше місяця: у Дніпрі знайшли тіло чоловіка без ознак життя;

Навчальний рік у Кривому Розі розпочнеться онлайн;

2022-08-17 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин