Події
На Дніпропетровщині мешканці Обухівки залишились без газопостачання на 25 діб через бездіяльність працівників ТОВ «Газорозподільні мережі України»

На Дніпропетровщині мешканці Обухівки залишились без газопостачання на 25 діб через бездіяльність працівників ТОВ «Газорозподільні мережі України»

Мешканці села Обухівка Дніпропетровської області залишились без газопостачання через дерево, яке впало під час урагану 28 липня та пошкодило газову трубу. Жителі вулиці одразу викликали аварійну службу, але газовики не приїжджали за викликом до 10 серпня. Увесь цей час газ із труби виходив назовні.

Аварійна служба приїхала тільки після звернення людей на гарячу лінію Кабінету Міністрів України. Однак проблему не вирішили.  

Газовики приїхали лише 10 серпня, коли мешканці почали фотографувати їх та техніку, стали ховатися та сваритися

Станом на 21 серпня мешканці однієї з вулиць Обухівки залишаються без газопостачання. Газовики перекрили газові крани на вході у домоволодіння, але ремонтувати пошкоджену трубу не поспішають. Більше того, вимагають гроші за ремонт, який за законом має виконуватися коштом газорозподільної компанії.

Замість ремонту людям просто перекрили та опломбували газову трубу

Це, на жаль, не поодинокий випадок, це вже система. Після зміни керівництва в облгазах на місця прийшли старі кадри, які займаються тільки розподілом грошей у власні кармани, на проблеми абонентів вони не зважають. Люди не можуть потрапити на прийом, щоб вирішити нагальні питання з постачальником, із них вимагають гроші за ремонт мережі, який входить до абонентської плати, що нараховується щомісяця.

У наступних публікаціях ми будемо розповідати про безлад у газорозподільній структурі та свавілля старого-нового керівництва. 

Якщо ви зіткнулися з бездіяльністю та свавіллям газовиків, надсилайте свої історії, ми оприлюднимо їх та спробуємо допомогти у вирішенні проблемних питань.

Редакція офіційно направила звернення на ім‘я директора Дніпровської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» Пап’юка Богдана Степановича та Директора ТОВ «Газорозподільні мережі України» Скриня Олексія Костянтиновича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Мешканців Нікополя закликають платити за воду: подробиці;

У Дніпрі на ґрунті ревнощів чоловік ледь не вбив знайомого та колишню співмешканку: деталі;

У Кривому Розі пʼяний водій заїхав на кладовище та пошкодив могильну огорожу.

2023-08-22 15:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин