Кримінал
25 закладок встиг розкласти: В Дніпрі патрульні поліцейські затримали наркоділера з 240 закладками

25 закладок встиг розкласти: В Дніпрі патрульні поліцейські затримали наркоділера з 240 закладками

Вчора, 4 січня, ввечері на вул. Луговській у Дніпрі патрульні звернули увагу на чоловіка, який міг бути причетний до грабіжа, який стався 3 січня. Втім, виявилося, що 27-річний мешканець Дніпра мав трошки інше призначення в житті, хоча і не розчарував охоронців правопорядку. При собі у молодик патрульні знайшли широкий арсенал наркотиків.

Про це повідомляє інформоване джерело.

«Чоловік повідомив, що має при собі 2 пляшки зі згортками наркотичної речовини рослиного та кристалічного походження, схожих на наркотичн: канабіс, метамфітамін, солі. 

Під час спілкування з ним, було встановлено, що громадянин також вже розклав 25 згортків з наркотичною речовиною, про що свідчать фото у його телофні з умовними крапками та координатами до них», - повідомило джерело.

На місце викликали СОГ відділу поліції для проведення процесуальних дій та встановлення причетності до вчинення кримінального злочину за ст. 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Під час огляду затриманого слідчий відділу поліції виявив одну пляшку з 98 згортками рослиної речовини зеленого кольору (канабіс) та другу пляшку з 142 згортками:

  • 50 білих згортків кристалічної речовини білого кольору (солі/альфа),
  • 31 згорток з жовтою ізолентою з кристалічною речовиною жовтого кольору (метамфітамін),
  • 40 згортків зеленого кольору з речовиною рослинного походження (канабіс/спайс),
  • 21 згорток чорного кольору з речовиною зеленого кольору рослинного походження (канабіс/спайс).

Загалом 240 згортків.

Слідчий СОГ вилучив вищевказані речовини та помістив до спецпакетів у присутності двох свідків. Наркоділера у кайданках передали СОГ відділу поліції.

Читайте також: Дякуючи військовим: В Синельниківському районі розшукали 8-річну дівчинку – з’явились подробиці;

2023-01-05 15:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин