Війна в Україні
Події
«Аби тільки не повторився сценарій з Афганістаном»: Загід Краснов прокоментував новини із США

«Аби тільки не повторився сценарій з Афганістаном»: Загід Краснов прокоментував новини із США

Останніми днями на просторах Інтернету зʼявляється все більше новин про припинення допомоги від США: спікер Палати представників каже, що голосуватимуть за допомогу Ізраїлю без грошей для України, а у Білому домі розробляють стратегію, як Україні не звільнити свої території, а утримати наявні. Дніпровський  політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов прокоментував резонансні новини.

Відповідний допис зʼявився на Facebook сторінці політика.

«Я не хочу вживати непристойних епітетів, але виникають питання до уряду США. Саме під ваші гарантії повної підтримки за вашим наполяганням Україна відмовилася від будь-яких переговорів, зірвала Стамбульські домовленості. А тепер ви залишили нас сам на сам з потужним ворогом у скрутній ситуації і кажете, що грошей немає. Для Афганістану ви два трильйони доларів знайшли, а нам дали 70 млрд і грошей більше немає?», – пише Краснов.

У своєму дописі політик порівнює дії Німеччини, яка нам нічого не обіцяла і закликала до дипломатії з перших днів війни, а сьогодні нам допомагає куди більше, ніж США, які давали гарантії.

«Я не випадково загадав дії США в Афганістані. Той, хто вчинив так одного разу, здатен повторити. На жаль це трапилося з Україною. Ми безумовно вистоїмо, але коли під час війни ви даєте гарантії країні, яка кладе за свою незалежність життя своїх воїнів, ви маєте розуміти вартість своїх обіцянок.

Проте Україна все одно впорається з усіма труднощами завдяки єдності людей і задіявши свій інтелектуальний і промисловий потенціал. Тому я впевнений, що з цієї ситуації ми вийдемо ще сильнішими», – зазначив Краснов.

Читайте також:

За фактом побиття волонтера у Кам’янському поліція відкрила кримінальне провадження;

Новий законопроєкт про мобілізацію: хто з українців втратить право на відстрочку;

Заволодіння майже 700 тис. грн на постачанні генераторів: у Кривому Розі підозрюється директорка ТОВ

2024-02-05 17:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин