Війна в Україні
Події
Життя
Амбасадорка програми «Ти як?» Марія Єфросиніна навідалася до реабілітаційного центру Кам'янського

Амбасадорка програми «Ти як?» Марія Єфросиніна навідалася до реабілітаційного центру Кам'янського

Із візитом у регіоні Марія Єфросиніна. Телеведуча та співзасновниця «Фонд Маша», що займається психологічним відновленням постраждалих через війну жінок і дітей. А ще – амбсадорка ініційованої першою леді Оленою Зеленською програми «Ти як».  Вона зустрілася із начальником ОВА Сергієм Лисаком. Навідалася й до реабілітаційного центру Кам'янського.

«Говорили з Марією про ментальне здоров'я. Що робимо для людей, у яких війна відібрала рідних, друзів. Як допомагаємо відновлюватися тим, хто втратив емоційну рівновагу. І чим ще можемо бути корисними українцям на цьому непростому шляху. Показали їй і реабілітаційний центр у Кам'янському», – сказав начальник ОВА Сергій Лисак.

Він для військових та цивільних. Відкрився три місяця тому і вже прийняв понад 360 пацієнтів. Марія Єфросиніна поспілкувалася з ними та колективом, який допомагає людям відновлюватися після важких травм і захворювань.

«Працюючи з жінками, які пережили різне, часто виникає необхідність психологічної реабілітації. І коли ми їздимо по закордонах та бачимо сучасні центри, завжди хочеться сказати – от би нам таке. Та тепер мене переповнює радість і гордість, що маємо такі заклади», – зазначила амбасадорка Всеукраїнської програми «Ти як?» Марія Єфросиніна.  

Пацієнти там відновлюються комплексно. Кожним займається ціла команда фахівців.

Фізичні навантаження – для кожного пацієнта індивідуальні. Від однієї до трьох годин на день. Дбають у центрі й про емоційну рівновагу. На практиці доводять – це не менш важливо за вправи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

За пограбування та розбійний напад поліцейські Дніпра затримали групу зловмисників;

У Павлограді рятувальники визволили тіло людини з-під завалу;

Забезпечував ворога розвідданими: викрито ще одного корегувальника обстрілів Запоріжжя.

2023-12-19 10:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин