Події
Кримінал
Багатодітна біженка з Дніпропетровщини ґвалтувала прийомних дітей та продавала їх педофілам у Польщі: подробиці

Багатодітна біженка з Дніпропетровщини ґвалтувала прийомних дітей та продавала їх педофілам у Польщі: подробиці

У Польщі затримали 52-річну українку, яка на початку війни виїхала із Синельникового. Її звинувачують у жорстокому поводженні із прийомними дітьми, розбещенні та продажі педофілам.

Про це повідомила польське видання Wyborcza.

52-річна Світлана родом із міста Синельникове Дніпропетровської області. Своїх дітей у неї немає, тому вона стала прийомною мамою для інших. У березні 2022 року жінка з малечею втекла від війни до Польщі.

За версією обвинувачення, підозрювана принижувала та катувала малечу, продавала педофілам та примушувала до інтиму із собою.

Прокуратура стверджує, що жінка «діючи спільно та за попередньою змовою із невстановленими чоловіками, зробивши це регулярним джерелом доходу», передавала їм дітей для того, щоб «обманом втягнути їх у статеві зносини». Як в Україні, так і в Польщі.

«Вона запрошувала одного пана або чоловіків до кімнати, передавала дитину, а сама стояла в дверях і засікала час із телефоном у руці», – додали інформатори знайомі з розповідями дітей.

Загалом вісім дітей стали жертвами сексуального насильства з боку підозрюваної та невідомих чоловіків. Наразі з ними працюють психологи.

Жінку посадили під арешт у Познані до кінця року. Однак, вона написала листа до посольства з місця ув’язнення, де просить допомогти їй повернутися в Україну.

Читайте також:

Передавала ворогу інформацію про розташування та переміщення ЗСУ: у Кривому Розі викрито російську інформаторку;

Чотири крадіжки, два пограбування та шахрайство: у Кам’янському поліцейські затримали серійного злодія;

Штовхнув та зірвав золоту прикрасу: у Нікополі затримали раніше судимого чоловіка

2023-05-31 16:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин