Події
Кримінал
Безакциз на майже 400 тисяч гривень: поліцейські Дніпра вилучили нелегальні товари з продажу

Безакциз на майже 400 тисяч гривень: поліцейські Дніпра вилучили нелегальні товари з продажу

Поліцейські продовжують заходи спрямовані на протидію нелегальному ринку підакцизної продукції та перевіряють торговельні точки на предмет її незаконної реалізації.

З місць торгівлі правоохоронці вилучили майже 700 електронних пристроїв для куріння, 400 рідин для куріння та понад 150 одиниць тютюну для кальяну в Новокодацькому, Соборному, Чечелівському на Дніпровському районах. Загальна вартість вилученого тютюнового фальсифікату становить майже 400 тисяч гривень.

На порушників поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) та ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Закликаємо громадян не купувати товари сумнівної якості, а при наявності будь-якої інформації про незаконний продаж підакцизної продукції відразу повідомляти на лінію «102».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Слобожанському проспекті у Дніпрі загорівся тролейбус: подробиці;

Займалися шахрайством та збутом наркотиків: у Кривому Розі судитимуть учасників двох злочинних організацій;

На Запоріжжі повідомлено про підозру організатору масштабного наркотрафіку та ще двом членам угруповання.

2024-01-16 13:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин