Війна в Україні
Події
Кримінал
Били з «Градів», «Ураганів» та важкої артилерії: росіяни 10 разів за ніч обстріляли Дніпропетровщину

Били з «Градів», «Ураганів» та важкої артилерії: росіяни 10 разів за ніч обстріляли Дніпропетровщину

Сьогодні вночі, 27 серпня, по районах Дніпропетровської області росіяни 10 разів били з "Градів", "Ураганів" та важкої артилерії.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Ніч інтенсивних обстрілів. Російська армія сім разів вдарила по Нікопольському району і тричі по Криворізькому. У Нікопольському районі під вогонь потрапили три громади. Обійшлося без загиблих та постраждалих", - розповів голова ОВА.

До Нікополя прилетіли сім снарядів із важкої артилерії. У місті пошкоджено десяток приватних будинків, навчальний центр та лінії електропередач.

"Без світла залишилося близько 5 тис. сімей. Частину вже підключили. Аварійні бригади продовжують роботу", - додав керівник ОВА.

На Марганецьку та Червоногригорівську громади росіяни направили понад 20 снарядів із "Градів" та важкої артилерії. Пошкоджено житлові будинки.

По Криворізькому району військові РФ стріляли з "Ураганів" та ствольної артилерії. Потрапили по дачному масиву та енергетичному підприємству у Зеленодольській громаді. Є руйнування. Про постраждалих наразі не повідомляється.

На Криворізькому напрямку військові РФ намагалися вести розвідку в районі Потьомкиного, що в 25 км від Зеленодольська. Але ворога було виявлено і знешкоджено, -  повідомив Микола Лукашук.

За даними військових, противник постійно обстрілює Криворізький район, щоб не допустити просування наших військ на території Херсонщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Хоче помститися за загиблих рідних на війні: у Дніпрі озброєний чоловік, якого не взяли до армії, зачинився у магазині;

У Кривому Розі вогонь знищив гараж з двома авто;

У Дніпрі таксист служби BOLT викрав з чужої автівки $2500 та втік: подробиці.

2022-08-27 09:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин