Події
Війна в Україні
Блукав дві доби: на Закарпатті врятували ухилянта з Дніпра, який намагався перетнути кордон

Блукав дві доби: на Закарпатті врятували ухилянта з Дніпра, який намагався перетнути кордон

40-річного дніпрянина, який майже дві доби блукав засніженим високогір’ям у пошуках кордону, знайшли вчора о 4-й годині ранку. Про те, що на горі Піп Іван Мармароський перебуває людина, яка просить про допомогу, прикордонники дізналися від своїх румунських колег. Саме їм надійшло повідомлення із геоданими місцезнаходження чоловіка.

Про це повідомили у пресслужбі Державної прикордонної служби України.

Українські прикордонники спільно з фахівцями гірського пошуково-рятувального відділення негайно організували пошукові заходи.

Особу без належного спорядження, у джинсах та кросівках виявили за 3 кілометри від кордону. Мету свого перебування у горах він пояснювати відмовився, хоча згодом зізнався у своїх намірах незаконно потрапити у Румунію. Через сподівання, що шукатимуть його румунські рятувальники, які згодом доставлять його прямісінько у Румунію, чоловік і зателефонував лише їм. 

Зустрічі з українськими правоохоронцями ухилянт не зрадів, висловивши лише обурення, що йому довелося довго очікувати на їхню допомогу. 

Наразі чоловік знаходиться у лікарні, а прикордонники встановлюють коло осіб, причетних до організації незаконної подорожі українця.

Читайте також:

У Центральному районі Дніпра під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували чоловіка;

Уже понад три десятки ЦНАПів області надають паспортні послуги;

Пасажирів затисло уламками: у Запоріжжі легковик врізався у бетонний стовп

2023-11-27 16:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин