Події
Війна в Україні
«Це гірше за жлобство»: Загід Краснов прокоментував резонансний благодійний захід у Львові

«Це гірше за жлобство»: Загід Краснов прокоментував резонансний благодійний захід у Львові

29 березня глянцевий журнал "П’ємонт" організував благодійний захід "Нескорені". У ньому взяли участь близько 150 бізнесменів, блогерів та відомих львів’ян, які зібрали 115 тисяч гривень. 

Дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов прокментував дану подію на своїй сторінці у Facebook.

«Прочитав новину, що у Львові на благодійному заході в найпрестижнішому готелі міста 150 представників місцевої еліти зібрали на потреби ЗСУ 115 тисяч гривень. Якщо це справді так, то це просто «іспанський сором», це гірше за жлобство.

Я готовий прямо зараз віддати кожному представнику цієї «еліти» по 766 гривень (це якщо поділити ті 115 тисяч на всіх), аби тільки вони не принижували наших воїнів своєю жалюгідною подачкою, своєю зневагою до ЗСУ», – пише Краснов.

За словами політика, «еліта» Львова його відверто розчарувала.

«Ви сидите фактично у мирному місті, випиваєте і гуляєте за рахунок тих, хто проливає кров на фронті, вдягаєте костюм чи сукню з аксесуарами вартістю більше ніж ті 115 тис. грн, платите артистам і за делікатеси в 10 разів більше, і при цьому не маєте совісті гідно віддячити хлопцям на передовій. Та кожний учасник цієї вечірки мав дати 115 тис. грн на ЗСУ. Не всі разом, а кожний! І це мінімум!», – зазначив Краснов.

Читайте також:

У Дніпрі закінчили ремонт трамвайного переїзду на проспекті Б. Хмельницького;

У «Дії» тепер можна оформити довідку ВПО і допомогу відразу для всієї сім’ї;

У Павлограді рятувальники загасили палаючий автомобіль

 

2024-04-09 17:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин