Події
Війна в Україні
«Це НЕ боротьба з внутрішнім ворогом, це неприкрите знищення всього українського»: Катерина Збарська відреагувала на скандал з Фаріон

«Це НЕ боротьба з внутрішнім ворогом, це неприкрите знищення всього українського»: Катерина Збарська відреагувала на скандал з Фаріон

Нещодавно у Криму затримали українського студента «по наводке» Ірини Фаріон. Жінка поділилися повідомленням студента у своєму Telegram каналі, після чого до нього «завітали» представники ФСБ. 

На скандал відреагувала громадська діячка та депутатка Дніпровської міськради Катерина Збарська. Відповідний допис зʼявився на її Facebook сторінці.

«По суті - вона злила у відкритий доступ його персональні дані і фсб до нього «завітали». Українізація по-фаріонськи реально знищує українців та патріотів, – зазначила Збарська.

Керівництво Львівської політехніки, де працює Ірина Фаріон, проігнорували скандал та звернення студентів. Проте уповноважений з прав людини, профільний комітет ВР та деякі нардепи відреагували, і досить негативно – бо це не патріотизм.

«Це НЕ боротьба з внутрішнім ворогом, як заявляє сама Фаріон. Це неприкрите знищення всього українського, це знищення самих українців під виглядом усього того лайна, що несе Фаріон», – пише депутатка.

Читайте також:

У Дніпрі під час тимчасової зупинки зайнявся BMW Х5;

Новий законопроєкт: волонтерів хочуть звільнити від мобілізації;

За крадіжку з магазину правоохоронці Синельниківського району затримали місцевого жителя

2023-11-14 19:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин