Події
Життя
Політика
«Час діяти та створювати робочі місця вже зараз», - Загід Краснов закликав бізнесменів долучатися до розвитку економіки

«Час діяти та створювати робочі місця вже зараз», - Загід Краснов закликав бізнесменів долучатися до розвитку економіки

Депутат, меценат, бізнесмен та відомий політичний діяч Загід Краснов відреагував на недавню заяву Міністра фінансів. 


«Міністр фінансів України заявив, що на війну Україна щомісяця витрачає 130 мільярдів гривень, а прибутки бюджету – 80 мільярдів гривень. Це привід діяти. 
Ми й так робимо неможливе, перемагаючи другу армію світу. І економічний блок Кабміну має працювати так само ефективно, як ЗСУ та Президент. Лише на економічному фронті. 
Міністерство фінансів та Міністерство економіки мають створити умови, щоб бізнесу було цікаво вкладати гроші в економіку саме сьогодні – створювати робочі місця, замість зруйнованих підприємств на Донбасі відкривати нові у центрі та на заході України. Затягування вирішення цього питання призводить до виведення грошей із країни – і це ненормально. Адже бізнес виводить капітал з України з двох причин – через страх і тому, що наша економіка сьогодні інвестиційно неприваблива. 
Особисто я вважаю за необхідне у важкий для країни час підтримати людей. Із початку війни я створюю робочі місця, відкриваю підприємства. Вклав у ці проекти близько 140 мільйонів гривень, у тому числі кредитних. І не я один такий. У нас достатньо таких бізнесменів, і дякую їм за те, що підтримують Україну. Але їх буде в десятки разів більше, якщо уряд вестиме правильну економічну політику. 
Саме зараз для держави має стати метою №1 – пожвавити економіку, залучити інвестиції, повернути довіру бізнесу. Після Перемоги військові повернуться та стануть цивільними, перестануть отримувати заробітну плату як воїни ЗСУ. Їм потрібно годувати свої сім'ї. А робочих місць немає. І вони не візьмуться з нізвідки. Їх потрібно створювати і на це підуть роки. Тому робочі місця потрібно розпочинати створювати вже сьогодні. 
В іншому випадку ми отримаємо після Перемоги другу хвилю міграції. 
Час діяти», - написав Краснов на своїй сторінці в Фейсбук.

Читайте також:

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 31 березня;

Росіяни влаштували ракетний терор Запорізькій області.

2023-03-31 16:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин