Політика
Війна в Україні
«Чому держава не робить все заради Перемоги і кожна бюджетна гривня не йде на фронт?», – Загід Краснов

«Чому держава не робить все заради Перемоги і кожна бюджетна гривня не йде на фронт?», – Загід Краснов

Дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов висловив власну думку, щодо бюджетних коштів, які виділяються на сумнівні потреби замість того, щоб спрямувати їх на захист нашої країни.

Відповідний допис зʼявився на Facebook сторінці політика.

«Росія має бюджет у 36 разів більший, ніж Україна. Має запаси усіх видів озброєння, і при цьому перейшла на військові рейки. А ми на другому році війни не тільки не перевели економіку на військові рейки, але й навіть мова про це не йде. І це у той час, коли наші чиновники клянчать у Заходу гроші буквально на все, а у нас щодня вбивають дітей, люди втрачають рідних, домівки, бізнес, а солдати купують собі за власні кошти бронежилети», – пише Краснов.

За словами політика, можновладці, які отримують захмарні зарплати за рахунок народу, мають вбити собі в голову: кожна гривня, яка не дійшла до фронту – це не врятоване життя наших захисників. 

 

«Може біля могил наших полеглих героїв вони зрозуміють, що нам потрібні боєприпаси, амуніція, дрони, а не серіали за 400 мільйонів, не пропагандистські новини за 120 мільйонів, не тризуб на гербі на пам’ятнику майже за 30 мільйонів, не автобуси майже за мільйон доларів за штуку, не барабани чи сковорідки. Може тоді зрозуміють, що 579 мільйонів на музей Голодомору можуть почекати. Треба шанувати пам’ять померлих, але сьогодні ми маємо думати про живих», – зазначив Краснов.

Краснов вважає, що сьогодні бюджетні кошти мають йти на аварійні роботи, на захищені статті, на соціальну підтримку людей, а все інше – на фронт.

Читайте також:

У Кривому Розі на заправці спалахнув легковик;

Понад 7 тис. родин Дніпропетровщини цьогоріч отримали «пакунок малюка» або компенсацію за нього;

Завис на підвіконні через спір із товаришами: у Запоріжжі патрульні врятували чоловіка

2023-07-24 20:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин