Події
Війна в Україні
«Чому ми панькаємося зі сволотою, яка наживається на війні»: Загід Краснов прокоментував викрадення мільярда гривень на постачанні одягу для ЗСУ

«Чому ми панькаємося зі сволотою, яка наживається на війні»: Загід Краснов прокоментував викрадення мільярда гривень на постачанні одягу для ЗСУ

 

Нещодавно працівники ДБР повідомили про підозру львівському бізнесмену – одному з найбільших постачальників Міністерства оборони України, та членам злочинної організації, які завдали збитків країні на майже 1 мільярд гривень. Резонансну новину прокоментував дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов.

Відповідний допис зʼявився на Facebook сторінці політика. 

«Ті, хто під час війни краде на постачанні харчів для ЗСУ чи вкрав мільярди на формі для наших військових і заробляє на страшній біді, в якій опинилася Україна – це не корупціонери. Це навіть гірше за мародерів, гірше за тих, хто втік за кордон. Це просто погань, хоча такого слова немає в Кримінальному кодексі», – пише Краснов.  

На думку Краснова, під час війни усі подібні злочини мають бути кваліфіковані по одній статті – державна зрада, з максимальним покаранням. Навіть більше, суди над ними мають бути швидкими і показовими, щоб інші навіть не думали робити щось подібне.

Читайте також:

Дніпропетровські поліцейські ліквідували «схему» виїзду за кордон «багатодітних» ухилянтів;

В Україні змінили порядок бронювання деяких військовозобов’язаних;

У Чечелівському районі Дніпра зайнялася вантажівка

 

2024-01-17 17:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин