Культура
Події
Життя
Чотири проєкти з Дніпропетровщини перемогли у Всеукраїнському конкурсі кращих практик молодіжної роботи

Чотири проєкти з Дніпропетровщини перемогли у Всеукраїнському конкурсі кращих практик молодіжної роботи

Чотири молодіжні проєкти з Дніпропетровщини здобули перемогу на Всеукраїнському конкурсі кращих практик. Усі вони соціально-гуманітарної спрямованості. Про це повідомили під час брифінгу в обласній військовій адміністрації.

«Молодіжним «Оскаром» відзначили 10 кращих проєктів зі всієї України. З них 4 нагороди виборола саме Дніпропетровська область. Високо оцінили проведену протягом 2022 року роботу наших ініціативних хлопців та дівчат», – зазначив перший заступник голови президії Молодіжної ради при Дніпропетровській ОВА Вадим Байдак.

Він додав, що загалом від регіону подали 36 заявок. Область традиційно виявилась лідером за кількістю поданих проєктів.

«Багато в чому такому результату сприяв форум-треніг, який ми провели напередодні конкурсу. Його організувала Молодіжна рада за підтримки Дніпропетровської ОВА. Учасники мали змогу навчитися, як правильно та якісно оформлювати свої напрацювання», – наголосив Вадим Байдак.

Більшість проєктів-переможців – соціально-гуманітарного напрямку. Зокрема, облаштування хабу для переселенців. А ще – створення Дніпропетровського обласного молодіжного центру. Ще дві ініціативи націлені на психоемоційне розвантаження молоді. Це арт-вечорниці та клуби пазлів.

Практики-переможці потраплять до спеціального каталогу. Далі їх можуть переймати та впроваджувати громади зі всієї України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Декомунізація триває: на Дніпропетровщині перейменували два села;

У Новомосковську викрили серійного крадія та шахрая: деталі;

Розклала по місту майже 40 «закладок»: у Дніпрі затримали 23-річну наркозбувачку.

2023-12-11 19:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин