Події
ЦНАПи регіону отримали п'ять мобільних валіз від міжнародних партнерів

ЦНАПи регіону отримали п'ять мобільних валіз від міжнародних партнерів

Ще п'ять мобільних офісів з'явилися в Центрах надання адміністративних послуг області. Загалом у ЦНАПах регіону тепер 45 таких комплектів. Вони дозволяють отримувати сервіси вдома маломобільним людям. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

«Мобільні місця адміністраторів є в усіх районах області. Це зручно для людей, яким важко дістатися ЦНАПу. Вони можуть викликати додому фахівця і отримати необхідну послугу. Тому ми працюємо над тим, аби обладнання ставало більше. Вдячні партнерам за допомогу», – зазначив заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний.

Нові валізи – від проєкту USAID. Їх отримали Синельниківська, Томаківська, Широківська, Божедарівська та Царичанська громади.

Мобільні кейси укомплектовані, зокрема, ноутбуком-трансформером та портативним принтером. Є й ручний сканер, зчитувач ID-карток та павербанк. А ще відеокамера і роутер. Обладнання дає змогу адміністраторам надавати людям на дому великий перелік сервісів.

Минулого року Дніпропетровщина завершила формувати єдину мережу ЦНАП. Нині в області працює 235 точок доступу до адміністративних послуг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ще 2 людей знаходяться під завалами: рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки ворожої атаки у Дніпрі;

Збували фальсифікований алкоголь: запорізькі поліцейські повідомили про підозру групі зловмисників;

Відновили для окупантів роботу захопленого залізорудного комбінату на Запоріжжі: судитимуть сімох зловмисників.

2024-02-23 16:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин