Життя
Де в Дніпропетровській області купити дрова: ціни та контакти

Де в Дніпропетровській області купити дрова: ціни та контакти

Споживачі мають змогу купити паливну деревину у лісництвах Дніпропетровської області.

Лісники зазначають: наразі збільшилась кількість випадків шахрайства. Тому в обласному управлінні лісового та мисливського господарства закликають громадян купувати дрова лише в лісгоспах.

«Чекати опалювального сезону не потрібно – готуватися можна вже зараз. Заготівля дров триває, плануємо повністю забезпечити потреби жителів Дніпропетровщини», – сказав Олександр Кравченко, начальник Дніпропетровського обласного управління лісового та мисливського господарства.

З усіма питаннями щодо процедури закупівлі дров люди можуть звертатися до лісництв: понеділок-п'ятниця, з 8:00 до 16:00.

Обідня перерва з 12:00 до 13:00.

Контактні номери телефонів:

Для вас ми дізналися детальну інформацію щодо придбання деревини. Наразі, ситуація з дровами в лісництвах Дніпровського лісгоспу  виглядає таким чином:

1. Новокодацьке лісництво – куб деревини коштує 1200 грн, є дрова змішаних порід. До жовтня черга розписана, а з 1-10 жовтня буде створюватися нова черга. На одну особу можна придбати 15 кубів деревини.  

2. Обухівське лісництво – тут дрова вже закінчилися навіть до старту продажу, як повідомила відповідальна особа, нова партія буде аж після Нового року.  

3. Микільське лісництво –  на жаль, за півтора тижні на наші дзвінки жодного разу ніхто не відповів.

4. Любимівське лісництво – за куб деревини доведеться заплатити 1200 грн, це дрова із дубу та акації, продаж ведеться без обмежень по кількості, зачекати своєї черги доведеться 1-2 дні.

5. Марганецьке лісництво –  1200 гривень коштуватиме куб деревини із дубу та акації, проте, черга доволі велика – аж на місяць вперед все розписано.

6. Апостолівське лісництво – як і в інших, куб деревини тут буде коштувати 1200 гривень, дрова із твердих порід дерева. Придбати можна до 15 кубів на одну особу.

7. Нікопольське лісництво – тут є дрова із акації, ціна - 1200 гривень за куб.

8. Криворізьке лісництво – можна купити до 15 кубів деревини на одну фізичну особу, куб дрів із мʼяких порід коштуватиме 1200 гривень.

9. Широківське лісництво – тут куб деревини коштує 1000 гривень, можна придбати 10 кубів на руки.

10. Дичанське лісництво – є дрова із акації, ціна 1200 гривень за куб, черга 2 дні.  

11. Софіївське лісництво – тут треба зробити попереднє замовлення,  стати в чергу, оплатити замовлення через банк. Є дрова із дубу та акації, ціна - 1200 гривень за куб, 15 кубів продають на одну особу.

Також, попереджаємо: остерігайтесь шахраїв! Нечесні "продавці" закупають дрова в лісництвах, лишають населення без можливості купляти деревину за підйомною для людей ціною, а потім перепродають в декілька разів дорожче. Можливо, саме така ситуація склалася в Обухівському лісництві, адже дрова там закінчилися ще до старту продажу. 
Ми обовʼязково будемо слідкувати за ситуацію і розповімо про нею у наступних наших матеріалах. 

Читайте також: Ліга конференцій «Дніпро-1» - А3 Алкмаар: Де дивитись;

При визволенні Херсонщини загинув металург з Кривого Рогу;

2022-09-08 16:15:00
true
Відео Дня






Архів Новин