Події
Держпродспоживслужба попереджає: В Дніпро завезли небезпечний бразильський горіх

Держпродспоживслужба попереджає: В Дніпро завезли небезпечний бразильський горіх

Компанія «КРІОЛІТ-Д» з Дніпра отримала бразильський горіх, в якому зафіксовано перевищення максимально допустимих рівнів афлатоксинів. Горіх експортувався з Бразилії.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Івано - Франківській області.

«Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 26.01.2023 р. №2023.0615 стосовно виявлення перевищення максимально допустимих рівнів афлатоксинів (В1 та сумарної кількості В1, В2, G1 і G2) в бразильському горіху, що експортувався з Бразилії до України (одержувач: ТзОВ «КРІОЛІТ-Д», вул. Океанська, 4, м. Дніпро)», - пише служба.

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попередила операторів ринку, які торгують цією продукцією, про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше 2 робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено ч. 3 ст. 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь.

Читайте також: У Дніпрі «замінували» 7 шкіл: деталі;

2023-02-08 19:34:00
true
Відео Дня






Архів Новин