Події
Дітей із Дніпропетровщини відправили на відпочинок у Київську область

Дітей із Дніпропетровщини відправили на відпочинок у Київську область

На оздоровлення поїхали до Київщини діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, сироти, переселенці, а також  діти захисників та захисниць. 

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

“Захоплююча подорож, нові друзі та емоції. Все це чекає на школярів, які відправилися на відпочинок до оздоровчого центру на Київщині. 

Туди вирушили півсотні хлопців та дівчат. Це малеча з багатодітних, малозабезпечених сімей та сироти. А ще – переселенці, діти захисників і захисниць. 

Більшість з них вперше їде до табору. Як ось 13-річний Сашко. Він з Нікополя, де кожного дня безупинно лунають ворожі обстріли. І для нього ця поїздка – можливість відволіктися від постійних вибухів та перезавантажитися. Батьки трохи переймалися, відпускаючи малого. Втім, кажуть – така пригода піде йому тільки на користь.

Ще 11 дітлахів днями відправилися до Закарпаття. Путівки профінансувала  держава. Аби в нинішніх реаліях допомогти хоч трохи покращити ментальне та фізичне здоров’я. Додати більше живого спілкування та нових знань. Це вкрай важливо для молодого покоління!” – розповів Сергій Лисак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
2024-04-22 12:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин