Життя
Для підзарядки смартфонів та ноутбуків: Залізничний вокзал Дніпра отримав 6 потужних зарядних станцій

Для підзарядки смартфонів та ноутбуків: Залізничний вокзал Дніпра отримав 6 потужних зарядних станцій

Головний залізничний вокзал Дніпра нещодавно отримав 6 потужних багатосекційних зарядних станцій. Їх установили в залах очікування, зокрема у «Фортеці незламності». Кожна станція здатна одночасно заряджати 8 смартфонів, а окремі мають ще й додаткову комірку для ноутбука.

Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».

Усі станції підключені до резервного живлення (генераторів) на випадок знеструмлення вокзалу в разі планових відключень електроенергії чи можливих блекаутів.

Ще одна перевага цих зарядних пристроїв — простота в користуванні. Секції для зарядки ґаджетів схожі на комірки камер схову, всередині яких розетки та зарядні шнури, дверцята зачиняються-відчиняються подібно. Можна поставити свій ґаджет заряджатися, закрити дверцята секції на код і посидіти в залі очікування чи відійти у справах.

Користування зарядними станціями безоплатне, ще й працівники вокзалу прийдуть на допомогу людям, які з технікою не на «ти».

Зарядні станції були швидко вироблені в Туреччині спеціально для України й надані «Укрзалізниці» групою казахстанських підприємців-доброчинців «Kusto Group».

Читайте також: Нова гуманітарна допомога для переселенців у Дніпрі: деталі;

2023-02-02 14:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин