Кримінал
Події
До 10 років позбавлення волі: поліцейські Дніпра затримали трьох грабіжників

До 10 років позбавлення волі: поліцейські Дніпра затримали трьох грабіжників

Оперативники розшукали зловмисників, які скоювали грабежі на вулицях міста Дніпра та повідомили про підозру. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомили у прес службі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Пограбування 71-річної жінки сталося 1 липня близько 17.30 біля одного з підʼїздів будинку в Індустріальному районі. Невідомий підбіг до потерпілої,  зірвав з шиї золотий ланцюжок і втік. 

Правоохоронці розшукали нападника - ним виявився 30-річний місцевий житель. Окрім цього, чоловік підозрюється у скоєнні грабежу на вулиці Донецьке Шосе в черні 2023 року. Нападник також заводів золотою прикрасою жінки. За інформацією поліцейських, затриманий може бути причетний до аналогічних злочинів, скоєних на території міста. 

Ще одне пограбування сталось на вулиці Робочій. Там двоє грабіжників побили 51-річного чоловіка та заволоділи його гаманцем і телефоном. Правоохоронці того ж дня встановили та затримали двох 38-річних злочинців, які раніше уже мали проблеми із законом.

Слідчі повідомили фігурантам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Читайте також:

141 повідомлення щодо розповсюдження заборонених речовин: містяни допомагають патрульній поліції Кривого Рогу;

Українці можуть отримати грошову допомогу від ще однієї міжнародної організації;

Погодився працювати на окупантів: за колабораціонізм судитимуть ще одного освітянина з Мелітополя

2023-07-05 20:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин