Кримінал
Події
До 20 тисяч гривень за годину: жителька Дніпропетровської області організувала «бордель» на Донеччині

До 20 тисяч гривень за годину: жителька Дніпропетровської області організувала «бордель» на Донеччині

На початку 2023 року у Покровську та Мирнограді запрацював “сервіс” з надання послуг інтимного характеру. Його організувала жителька Павлограду, яка залучила до “бізнесу” залучила двох мешканців Дніпра.

Спільники знайшли 8 “працівниць” віком від 18 до 40 років, які займались проституцією. В середньому за годину чоловіки віддавали від 12 до 20 тисяч гривень. Про це повідомили у пресслужбі Донецької обласної прокуратури.

Послуги сексуального характеру чоловіки замовляли телефоном, який власники мережі рекламували через Інтернет-сайти та серед знайомих. Після отримання завдатку “водій компанії” привозив дівчат в обумовлені місця з Дніпропетровської області. У вересні 2023 року “сервіс” було викрито. 

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 3 осіб за фактами сутенерства, вчиненого організованою групою (3 частина статті 303 Кримінального кодексу України). Їм загрожує до 10 років тюрми з конфіскацією майна.

Читайте також:

Погрожували ножем, побили, забрали сумку та втекли: у Кривому Розі затримали осіб, які вчинили розбійний напад;

Переховувався від української влади на Львівщині: затримано «співробітника» Василівської окупаційної поліції;

100 тис. грн хабара за вирішення питання щодо умовно-дострокового звільнення: у Дніпрі судитимуть ексначальника виправної колонії

2024-02-08 17:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин