Події
Допомагав ухилянтам втекти за кордон за 4,5 тис. доларів США: у Дніпрі перед судом постав організатор незаконної схеми

Допомагав ухилянтам втекти за кордон за 4,5 тис. доларів США: у Дніпрі перед судом постав організатор незаконної схеми

Свої послуги зловмисник оцінював у  4,5 тис. доларів США. За ці кошти він сприяв у виготовлені тимчасового посвідчення військовозобов’язаного із виключенням з військового обліку та довідки військово-лікарської комісії,  за якою військовозобов’язаний визнаний  непридатним до військової служби за станом здоров’я. 

Поліцейські управління міграційної поліції  спільно зі слідчими ГУНП в Дніпропетровській області, за підтримки управління кримінального аналізу  задокументували протиправну діяльність 27-річного жителя обласного центру. Під час досудового розслідування встановлено, що чоловік організував схему незаконного переправлення осіб призовного віку через державний кордон України та причетний до трьох фактів злочинів, скоєних за аналогічною схемою. За участі поліцейських полку поліції особливого призначення його затримали на місці злочину. Правоохоронці вилучили грошові кошти, а також печатки, штампи та документацію, що  підтверджує незаконну діяльність. 

Зловмиснику вручено повідомлення про підозру за ч. 2, 3 ст. 332  (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). За скоєне йому може загрожувати до 9  років позбавлення волі. 19 вересня обвинувальний акт за даним фактом було направлено до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Біля ТРЦ «Нагорка» у Дніпрі Citroen збив дитину на електросамокаті: подробиці;

Правоохоронці Нікополя встановлюють місцезнаходження 38-річного Олександра Григорьєва: прикмети;

Надзвичайники Дніпра ліквідували займання приватного будинку у Чечелівському районі міста.

2023-09-25 17:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин