Події
Війна в Україні
Допомагає з першого дня війни: Фонд Загіда Краснова встановив нове обладнання у військовому шпиталі

Допомагає з першого дня війни: Фонд Загіда Краснова встановив нове обладнання у військовому шпиталі

Наразі військовий шпиталь Дніпра перебуває у жахливому стані через те, що тривалий час ним ніхто не опікувався. Крім тієї допомоги, яку Фонд Загіда Краснова надає за власні кошти, на минулій сесії міськради Громадська сила ініціювала створення депутатської групи, яка вивчить усі потреби шпиталю.

Про це повідомив дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов на своїй сторінці у Facebook.

Цього разу Фонд Краснова закупив та встановив у шпиталі нові кондиціонери. Також готується нова партія допомоги.

«Наші захисники, які віддали своє здоров’я на фронті, захищаючи Україну, мають бути забезпечені всім необхідним! Як і лікарі, які рятують хлопцям життя і ставлять на ноги. Зараз це має бути пріоритетом для держави і суспільства», – написав політик.

Наразі шпиталь перебуває в неприпустимо жахливому стані: будівлі аварійні, нефункціональні, потребують термінового капремонту. На минулій сесії міськради «Громадська сила» ініціювала створення депутатської групи з представників усіх фракцій, яка вивчить потреби шпиталю, а потім винесе на сесію питання виділення коштів з бюджету міста на його потреби.

При цьому повідомляється, що Штаб допомоги Краснова продовжить підтримувати шпиталь за власні кошти.

«З першого дня війни ми з власного Фонду закуповуємо для наших лікарень для потреб поранених медикаменти, матеріали для операцій і протезування, медичне обладнання і т.і. Я закликаю усіх бізнесменів сьогодні спрямувати максимальні ресурси на допомогу нашим пораненим військовим. Це наша спільна відповідальність», – зазначив Краснов.

Читайте також:

Залишились без електропостачання внаслідок негоди: енергетики ДТЕК повернули світло 19 тисячам клієнтів на Дніпропетровщині;

У Кривому Розі зіткнулися легковий та вантажний автомобілі;

Намагались уникнути відповідальності через хабарі: у Запоріжжі патрульні затримали нетверезих водіїв

2023-07-28 20:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин