Кримінал
Довідка за $2 тис.: ДБР затримало в Дніпрі правоохоронця з Краматорська за хабар з призовника

Довідка за $2 тис.: ДБР затримало в Дніпрі правоохоронця з Краматорська за хабар з призовника

Начальник одного з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Краматорська та його посередник – правоохоронець вимагали хабар у призовника. За 2 тис. доларів військовозобов’язаному мешканцю Краматорська пообіцяли надати довідку про непридатність до військової служби із виключенням його з військового обліку.

Про це повідомляє ДБР.

Правоохоронця затримали у Дніпрі під час передачі військовозобов’язаному довідки про непридатність до військової служби. Начальника також затримали.

Правоохоронцю повідомили про підозру за фактом одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднаному з вимаганням такої вигоди (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

Начальнику одного з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Донеччини повідомили про підозру за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою, за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 368 КК України).

Максимальна санкція за цими статтями передбачає покарання до 10 років позбавлення волі.

Процесуальне керівництво здійснює Донецька обласна прокуратура.

Читайте також: Російський прапор на смітнику, 5 тис. людей на блокпосту в Василівці та спроби зупинити референдум в Мелітополі: Ситуація в Запорізькій області на 3 серпня;

130 тис. грн. за непризов за мобілізацією: ДБР затримало військового посадовця Дніпровського РТЦК та СП за хабар;

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 3 cерпня;

В Кривому Розі у волонтера намагалися вкрасти машину: подробиці.

2022-08-03 16:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин