Події
ДТЕК повернув світло для 6690 родин Дніпропетровщини

ДТЕК повернув світло для 6690 родин Дніпропетровщини

 

Протягом доби, 15 вересня, аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання у 2 населених пунктах Дніпропетровської області, що напередодні зазнали обстрілів з окупованих територій. Світло повернулось в оселі 6 690  родини. Фахівці попри обстріли та складну ситуацію з бойовими діями продовжують відновлювати електромережі за дозволом Збройних сил України та ДСНС.

Дніпропетровська область продовжує зазнавати ворожих обстрілів, через що регулярно пошкоджуються електромережі, а мешканці області лишаються без світла. Незважаючи на постійну загрозу, аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують лагодити пошкоджені ворогом лінії та обладнання та роблять усе можливе для того, аби повернути світло в найкоротші терміни. Роботи проводять, щойно отримують дозвіл на виконання ремонтів від ДСНС та ЗСУ.

За останню добу енергетикам ДТЕК вдалося поновити роботу електромереж для 6 690 родини у 2 населених пунктах Дніпропетровської області, які були знеструмлені в результаті обстрілів напередодні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

2023-09-17 21:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин