Події
Два випадки за добу: патрульні Дніпра продовжують виявляти водіїв у стані алкогольного сп’яніння

Два випадки за добу: патрульні Дніпра продовжують виявляти водіїв у стані алкогольного сп’яніння

Уночі 22 квітня патрульні зупинили в Індустріальному районі водія автомобіля BMW. Кермувальник мав ознаки алкогольного сп'яніння і погодився пройти освідування у встановленому законом порядку за допомогою Драгеру. Результат був позитивний — 2,86 проміле алкоголю в його крові. На чоловіка склали протоколи за ч.2 ст.130 (Керування у стані сп'яніння),та за ч.5 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування) КУпАП.

Напередодні патрульні зупинили у Чечелівському районі водія автомобіля Daewoo за порушення ПДР. Чоловік мав ознаки алкогольного сп'яніння. Він погодився пройти освідування на місці. Результат підтвердив, що чоловік сів за кермо нетверезим — в його крові було 1,14 проміле алкоголю. Також з'ясувалося, що громадянин позбавлений права керування, проте надав патрульним чуже водійське посвідчення, яке, згідно баз даних МВС, значиться як загублене.

На чоловіка патрульні склали протокол за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) та постанову за ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування) КУпАП. Також на місце події інспектори викликали слідчого, який вилучив загублене водійське.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
2024-04-23 12:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин