Події
Дві ДТП протягом ночі: патрульні Дніпра виявили нетверезих водіїв

Дві ДТП протягом ночі: патрульні Дніпра виявили нетверезих водіїв

4 листопада вночі на вулиці Аеропортівській сталося ДТП. Водій автомобіля ВАЗ 2107 не впорався з керуванням, в результаті чого авто занесло і воно перекинулося. На щастя, водій не постраждав. Патрульні, які прибули на місце події, під час спілкування з кермувальником помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. 

Громадянин погодився пройти освідування у встановленому законом порядку за допомогою приладу Драгер. Результат виявився позитивним —  1,71 проміле алкоголю в крові водія. Окрім того, з'ясувалося, що він вже позбавлений права керування. На нього склали протоколи за ч.2 ст.130 (Керування у стані сп'яніння) та ч.5 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Ще одне ДТП цієї ж ночі сталося на Набережній Заводській. Водій автомобіля Kia не дотримався безпечної швидкості, не впорався з керуванням і скоїв наїзд на відбійник. Водій ушкоджень не отримав. 

Під час спілкування з ним патрульні помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Кермувальник пройшов освідування за допомогою Драгера. Результат підтвердив, що він нетверезий — 1,39 проміле алкоголю в крові. На нього поліцейські склали протоколи за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до пошкодження транспортних засобів) та ч.1 ст.130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП.

В обох випадках водіїв відсторонили від керування авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
2023-11-05 13:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин