Події
Кримінал
Двоє чоловіків та жінка: У Дніпрі поліцейські вилучили наркотики на понад 1,5 млн грн.

Двоє чоловіків та жінка: У Дніпрі поліцейські вилучили наркотики на понад 1,5 млн грн.

У Дніпрі затримали двох чоловіків віком 38 та 53 роки та 53-річну жінку через підозру у збуті наркотиків. Заборонене розповсюджувалося шляхом закладок. Про це повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області.

За місцем мешкання фігурантів50 сліп-пакетів з метамфетаміном вагою понад 500 г, майже 50 замотаних згортків з мефедроном, сліп-пакети з марихуаною, понад 140 різних пігулок, серед яких метадон, екстазі, сліп-пакети з порошкоподібною та кристалічною речовиною, електроні ваги, набої. Крім цього, поліцейські вилучили мобільні телефони з понад 200 фото з координатами місць закладок по місту.

«Слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 10 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Поцупив товари в магазині: Поліція Запоріжжя розшукує чоловіка за скоєння крадіжки;

Прикордонники на Одещині затримали ухилянта з Дніпра, який тікав від призову за 6 тис. доларів;

В одному з кар’єрів Кривого Рога виявили тіла зниклих 6-річного та 8-річного хлопчиків;

2022-12-09 12:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин