Спорт
Дзюдоїсти Хлопецький та Кошляк з Дніпра стали срібними призерами командного турніру в Монако

Дзюдоїсти Хлопецький та Кошляк з Дніпра стали срібними призерами командного турніру в Монако

У неділю, 11 грудня, в Монако відбувся командний турнір у форматі «стінка на стінку», участь в якому могли брати як збірні, так і клуби. Всього на турнір було заявлено 11 команд - збірні Японії, Італії, Португалії, Бельгії, Монако, України, а також Франції, яка була представлена 5 клубами. Срібними призерами в команді стали представники Дніпра - Данило Хлопецький та Олександр Кошляк.

Про це повідомляє Федерація дзюдо України.

За нашу команду на турнірі боролися Бекірбек Моргоєв (60 кг), Данило Хлопецький (66 кг), Олександр Кошляк (73 кг), Михайло Свідрак (81 кг), Марат Крижанський (90 кг), Антон Савицький (100 кг), а також тренер національної збірної Кеджау Ньябалі (понад 100 кг), який вимушено замінив Алєксєя Моісєєва, який захворів за день до виїзду на змагання.

У своїй підгрупі українці здолали представників Італії з рахунком 6:0 (нічийний поєдинок провів Марат Крижанський), після чого з рахунком 6:1 здолали збірну Монако (поразки зазнав Кеджау Ньябалі).

В 1/4 фіналу українці з рахунком 4:3 виграли у представників французького клубу (залікові бали нашій команді принесли Хлопецький, Свідрак, Крижанський та Савицький).

На стадії півфіналу наша збірна здолала ще один французький клуб - 4:3 (залікові очки принесли Моргоєв, Кошляк, Свідрак та Ньябалі)

А у фіналі наші хлопці, на жаль, поступилися представникам Японії з рахунком 1:4 (свій поєдинок виграв Михайло Свідрак, в нічию відборолися - Савицький та Ньябалі).

У підсумку збірна України завоювала срібні нагороди турніру.

Читайте також: Тренер-легкоатлет Олександр Єрьомін з Дніпра нагороджений орденом «За мужність і відвагу»;

Три «срібла» на двох: Юні бадмінтоністки з Дніпра стали призерками турніру в Естонії;

Кам’янчанин Олександр Істратенков здобув золото на чемпіонаті України з бодибілдингу;

Черлідери з Дніпра завоювали 16 медалей на чемпіонаті України.

2022-12-13 16:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин