Війна в Україні
Фонд Загіда Краснова передав військовим ЗСУ комплекти зв'язку, які використовує НАТО

Фонд Загіда Краснова передав військовим ЗСУ комплекти зв'язку, які використовує НАТО

Фонд дніпровського політика та мецената Загіда Краснова постійно допомагає нашим захисникам на фронті та нужденим родинам мешканців Дніпра. Цього разу волонтери Фонду передали на фронт комплекти військового зв'язку, які повністю відповідають стандартам НАТО та використовуються у збройних силах Альянсу. Устаткування забезпечує зв'язок між бойовими підрозділами через супутник.

Комплекти такого обладнання компанія «Cobham» (Данія) постачає НАТО. У комплект входить обладнання ЗАС (закритий зв'язок) та супутникова тарілка, причому використовується супутник компанії «Inmarsat» (Велика Британія), яка надає послуги НАТО.

Це компактне, легке в обслуговуванні обладнання, розроблене спеціально для військових та розраховане на бойове застосування у польових умовах. Його неможливо ані відстежити, ані прослухати – це закритий зв'язок за принципом «крапка – крапка». Спеціальне джерело живлення дозволяє працювати в автономному режимі до тижня.

«Сьогодні від якісного зв'язку залежать не лише успіхи на фронті та звільнення нашої країни від окупантів, а й життя хлопців та дівчат. І якщо ми говоримо, що Україна прагне вступити у НАТО, то ми маємо насамперед забезпечити ЗСУ обладнанням, яке відповідає вимогам Альянсу.

Обладнання дороге – коштує близько 2 млн. грн. Тому я закликаю всіх бізнесменів підключитися та закуповувати для наших військових ефективні та високотехнологічні комплекти зв'язку.

Сьогодні ми всі повинні працювати на Перемогу, і цьогоріч ми обов'язково Переможемо!», - закликав бізнесменів допомагати нашим захисникам Загід Краснов.

Читайте також: На Дніпропетровщині загинув чоловік 1980 року народження;

2023-01-23 14:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин