Події
Життя
Фундація Олени Зеленської передала дитячим будинкам сімейного типу області чергові 20 тонн гуманітарної допомоги

Фундація Олени Зеленської передала дитячим будинкам сімейного типу області чергові 20 тонн гуманітарної допомоги

Дніпропетровщина отримала чергові 20 тонн гуманітарної допомоги від Фундації першої леді Олени Зеленської. Вантаж для дитячих будинків сімейного типу Синельниківського та Павлоградського районів. Про це повідомили в ОВА.

 «Побутова техніка та меблі. Генератори, телефони, планшети, ноутбуки, велосипеди. Є й кухонне приладдя і постільні речі. Чергові 20 тонн вантажу отримали від Фундації Олени Зеленської. Він для 27-ми дитячих будинків сімейного типу з Синельниківського та Павлоградського районів. Серед привезеного саме те, у чому вони мали потребу», – зазначив начальник ОВА Сергій Лисак.  

Перші родини, яким доправили допомогу, виховують по дев'ятеро дітей. У Костянтина та Наталії самі хлопці. Подружжя старається для них – облаштовує будинок так, аби їм було комфортно.

«Всі добрі та поважають один одного. Налагоджуємо їхній навчальний процес та фізичний розвиток. У нас є баскетбольний майданчик. Є де пограти і у футбол. Привчаємо до праці. Маємо й город, на якому пораємося всі разом. Загалом, діти всі «папині», – з посмішкою на обличчі розказує батько-вихователь Костянтин Крупський.

У кожного з дітей у цій родині є й свої захоплення. Гра на музичних інструментах, спів, малювання, бокс. Та попри це завжди знаходять час для спілкування у сімейному колі.

Від Фундації Олени Зеленської хлопцям цієї родини передали телефони та велосипед. Чимало сюрпризів чекало й на батьків-вихователів. Генератор, холодильник і морозильна камера. Все, що допоможе підтримувати той самий домашній затишок, який так необхідний дітям.

Це вже не перша допомога, яку Фундація спрямовує в область. Раніше цінний вантаж доправили й для сімей Нікопольщини та Криворіжжя.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Патрульні Дніпра виявили у 33-річної містянки наркотичні речовини: деталі;

Міграційники Дніпропетровщини виявили громадянина рф, який незаконно оселився у Кривому Розі;

До 10 років увʼязнення: у Запоріжжі викрили 46-річного наркоторговця.

2023-12-20 14:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин