Кримінал
Гідрокостюми та рятувальні жилети: Троє ухилянтів з Дніпропетровщини та Запоріжжя намагались переплисти гірську річку та втекти до Румунії

Гідрокостюми та рятувальні жилети: Троє ухилянтів з Дніпропетровщини та Запоріжжя намагались переплисти гірську річку та втекти до Румунії

За добу 26 лютого прикордонники відділу «Ділове» затримали 5 чоловіків, які, окрім коштів та закордонних паспортів, мали з собою гідрокостюми та рятувальні жилети. Двоє мешканців Дніпропетровщини, киянин, один мешканець Луганщини та один – Запоріжжя мали намір перепливти на румунський берег Тиси, незважаючи на низьку температуру води та непоодинокі випадки загибелі їх попередників.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Чоловіки з різних регіонів України їдуть на Закарпаття, аби випробувати на собі водну стихію

Впродовж доби 26 лютого прикордонники Мукачівського загону зупинили на державному кордоні 10 чоловіків призовного віку, які мали наміри залишити територію України.

Ще двох плавців – відчайдухів затримали прикордонники відділу «Вилок». Подолати річкову ділянку кордону з Угорщиною гумовим човном планували двоє закарпатців. Зустріч із прикордонниками не входила у плани правопорушників, проте саме вони зруйнували плани веслувальників.

Інших двох закарпатців та одного мешканця Кременчука затримали прикордонники відділення «Хижа». Чоловіки намагались незаконно перетнути українсько-румунську ділянку кордону суходолом, але вони також не змогли залишитися непоміченими для прикордонного наряду.

Загалом впродовж минулого тижня прикордонники Мукачівського загону припинили більше 30 спроб порушення держрубежу, у результаті чого затримали 44 порушників кордону.

Читайте також: У Запоріжжі двоє чоловіків вкрали човен і несли його містом;

У голову та живіт: у Кривому Розі чоловік пошматував іншого шилом;

Під час гри несподівано впав: у університеті Альфреда Нобеля зупинилось серце 26-річного хлопця;

На Дніпропетровщині через електропічку ледь не загинула жінка.

2023-02-28 16:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин