Події
Кримінал
Голодна та брудна дитина спала на надувному матраці в купі сміття, поки мати вживала «сіль»: в Дніпрі жінка кидалась на сусідів з ножем

Голодна та брудна дитина спала на надувному матраці в купі сміття, поки мати вживала «сіль»: в Дніпрі жінка кидалась на сусідів з ножем

Сьогодні, 20 серпня, патрульним поступив виклик про те, що квартирантка кидалася на власників будинку, де їй надали тимчасове житло, з ножем. Заявниця повідомила, що жінка 23-х років напала на неї, подряпала, побила її чоловіка. Після чого взяла молоток та стала бігати по двору.

Про це повідомляє «РЕПОРТЕР», посилаючись на власні джерела.

Заявниця також повідомила, що бачила, як квартирантка вживала наркотичні речовини, а саме нюхала «сіль».

Прибувши на місце, поліція виявила власника будинку, який пояснив, що із жалю до маленької дитини пустив жінку 1999 р.н. переночувати декілька днів. З дозволу чоловіка офіцери поліції зайшли до приміщення, де перебувала квартирантка в стані наркотичного спʼяніння і поводила себе неадекватно.

Поліцейські встановили особу жінки, і виявилось, що вона перебуває в активному розшуку відділом поліції Маріупольского районного управління за крадіжку.  

Окрім того, на столі в кімнаті були виявлені залишки наркотичної речовини, а в сусідній кімнаті поліціанти знайшли дитину 2017 р.н., яка спала на надувному матраці в купі сміття. Дівчинка виглядала неохайно, була вдягнена в брудний одяг, скаржилась на погане самопочуття та голод. Дитинку швидка медична допомога забрала до лікарні, а її мати поліція доставила до відділку для з’ясування обставин справи.

Читайте також: Аварійне відключення води у Дніпрі 17 серпня: адреси;

2022-08-20 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин