Кримінал
Гранати, РГД-5, патрони, амфетамін та водії під наркотиками: Нацгвардійці Дніпропетровщини підсумували роботу за тиждень

Гранати, РГД-5, патрони, амфетамін та водії під наркотиками: Нацгвардійці Дніпропетровщини підсумували роботу за тиждень

За минулий тиждень військовослужбовці Національної гвардії України спільно з працівниками Національної поліції в Дніпропетровській області виявили трьох громадян, які знаходились під наркотичним сп’янінням, керуючи авто (ст. 130 КУпАП). Двоє з них перевозили наркотичні речовини з собою (22 г речовини, схожої на амфетамін, та 20 г речовини рослинного походження, схожої на марихуану). Осіб передали Національній поліції та відкрили відповідні впровадження згідно ККУ.

Про це повідомляє Нацгвардія України.

Крім цього, на одному із блокпостів міста гвардійці зупинили та перевірили транспортні засоби, водії яких не мали відповідних документів на керування транспортом. Таких за тиждень виявилось 34 особи (ст. 126 КУпАП). 

Під час зупинки та перевірки транспортного засобу на одному із блокпостів виявили водія, який перевозив 54 патрони 5.45 мм, 2 гранати Ф1 та набій 12.7 мм. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Наразі слідчі впровадили ст. 263 ККУ.

Також гвардійці виявили громадянина, який перевозив з собою чималий арсенал зброї: гранату Ф1, РГД-5 і запал до неї, пістолет Макарова і повний магазин до нього з 8 патронами та 3 магазини (90 набоїв 5.45 мм). Було відкрите кримінальне впровадження за фактом правопорушення. 

Читайте також: У Кривому Розі оштрафували водія, який не пропустив пішохода;

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 28 листопада;

2022-11-28 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин