Війна в Україні
Життя
«Громадська сила» допомагає родинам, які постраждали від ракетних ударів на Дніпропетровщині

«Громадська сила» допомагає родинам, які постраждали від ракетних ударів на Дніпропетровщині

З початку війни по території Дніпропетровської області російські війська випустили близько 200 ракет. Внаслідок «прильотів» багато сімей опинилися у важкому матеріальному становищі – без даху над головою або з напівзруйнованими будинками. У багатьох людей немає грошей на відновлення житла та харчування, оскільки компенсація не покриває всіх витрат. Тому «Громадська сила» виділила допомогу постраждалим від ракетних ударів родинам в окремий напрямок роботи.

«Після того, як люди почали масово звертатися до Штабу допомоги «Громадської сили» за допомогою, ми вирішили надати їм усю посильну підтримку. Комплексну допомогу від Штабу вже отримали сотні сімей.

До речі, окремо дякуємо депутату Обухівської сільської ради Оксані Білоус. Саме вона звернулася до нас за допомогою для мешканців Обухівки, округу №6», - пишуть волонтери Штабу.

Все необхідне Штаб купує за кошти Загіда Краснова, як і раніше. Залучають до допомоги і партнерів, за що їм дякують.

«Але з огляду на те, що з перших днів війни ми закуповуємо все необхідне для фронту, допомагаємо переселенцям та незаможним тощо, наші ресурси не безмежні. Тому, кому небайдуже, – приєднуйтесь!», - звернулися волонтери до українців.

Прохання, побажання та питання можна задати волонтерам, звернувшись за контактними телефонами Штабу або в особисті повідомлення.

Читайте також: Наловили на 40 тис. грн.: В Запорізькій області рибінспектори виявили 2 випадки браконьєрства;

У Запоріжжі розпочала роботу перша інклюзивна бібліотека;

90% шкіл Дніпропетровщини розпочали навчання дистанційно;

В Дніпрі в під'їзді будинку двоє чоловіків відібрали у поліціянта з Донеччини зброю та набої.

2022-09-02 20:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин