Події
Грубо порушував ПДР: патрульні Дніпра виявили нетверезого водія, позбавленого права керування на 10 років

Грубо порушував ПДР: патрульні Дніпра виявили нетверезого водія, позбавленого права керування на 10 років

Днями патрульні отримали інформацію від очевидців про те, що водій автомобіля Ford рухається вулицями міста, грубо порушуючи правила дорожнього руху. Ймовірно, він нетверезий. 

Вказаний автомобіль поліцейські виявили на Набережній Перемоги та подали вимогу про зупинку. Втім, чоловік за кермом проігнорував її та навпаки пришвидшив рух, аби втекти від патрульних. Втім, його наздогнали і зупинили. 

Під час спілкування з водієм інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Результат освідування, який кермувальник погодився пройти у встановленому законом порядку за допомогою Драгера, підтвердив, що він нетверезий — 0,44 проміле алкоголю.

Також поліцейські встановили, що водій позбавлений права керування Дніпровським районним судом на 10 років і обмежений правом керування виконавчою службою. 

На нього патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 3 та ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами та керування, бувши позбавленим права керування), ч. 3 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та за ст.122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) КУпАП, а також постанову за порушення правил дорожнього руху. Громадянина відсторонили від керування авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
2023-09-29 17:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин