Політика
Війна в Україні
«Я проти, щоб з українців робили дурнів»: Загід Краснов прокоментував заяву Кабміну про єдиний план реформ

«Я проти, щоб з українців робили дурнів»: Загід Краснов прокоментував заяву Кабміну про єдиний план реформ

У Кабміні заявили про початок розробки нового єдиного плану реформ до 2027 року. Дніпровський політик, бізнесмен та меценат висловив обурення щодо нового плану та закликав урядовців, переш за все, боротися з корупцією.

Відповідний допис зʼявився на Facebook сторінці політика.

«Я обома руками за реформи. Але я проти, щоб з українців робили дурнів. Бо перше питання, яке виникає до уряду – а що сталося з тими планами реформ, які були озвучені раніше? Вицвів папір, на якому вони були роздруковані, чи треба оновити картинки у презентації?», – написав Краснов.

За словами Краснова, більшість озвучених тез у новому плані були у списку реформ і 5, і 10 років тому. А результату – нуль.

«Чи справа в тому, що то були просто плани реформ, а тепер, як зазначають в уряді, «на основі 7 рекомендацій ЄС, а також маячків МВФ і концепту посилення стійкості демократії, який був презентований США»? Тобто, поки західні партнери не поставили ультиматум, ми не здатні реформувати власну країну?», – задається питанням політик.  

На думку Краснова, будь-який план реформ, де першим пунктом не стоїть подолання корупції – приречений на провал.

«Саме це найбільше вбиває країну, заганяє людей у злидні, знищує довіру до влади з боку суспільства та імідж країни у світі. А в умовах, коли вся країна бореться за свободу і незалежність, а наші воїни віддають своє життя на фронті, корупція має бути прирівняна до державної зради», – йдеться у повідомленні.

Краснов вважає, що ми маємо заробляти гроші в бюджет, а не жити в борг. Бо гроші – це зброя для армії і наших воїнів, це підтримка людей в скрутні часи, це фундамент для подальшого розвитку країни.

«Будь-яка реформа, яка не передбачає політичної, кримінальної чи іншої відповідальності нардепів чи можновладців за те, що ці реформи не відбуваються, або державні кошти розкрадаються, не змусить чиновників працювати на країну.

І я вважаю,що треба заборонити нашим урядовцям говорити, що ми не можемо здолати корупцію, запустити економіку чи покарати казнокрадів, бо у нас війна. Народ все бачить, і люди цього не пробачать.

Сьогодні вся країна має працювати на Перемогу!», – зазначив політик.

Читайте також:

Розвозив наркотики по Дніпру вночі: патрульні затримали наркокур’єра на велосипеді;

Продавали неіснуючі будівельні матеріали від імені відомої державної компанії: на Запоріжжі перед судом постануть члени злочинного угруповання;

У Кривому Розі розшукують зниклу безвісті літню жінку

2023-10-04 18:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин