Життя
«Я вдячний всім городянам, які разом із нами допомагають ЗСУ, лікарням, біженцям»: Загід Краснов привітав дніпрян із Днем міста

«Я вдячний всім городянам, які разом із нами допомагають ЗСУ, лікарням, біженцям»: Загід Краснов привітав дніпрян із Днем міста

Відомий дніпровський політик, лідер партії «Громадська сила» привітав мешканців Дніпра із Днем міста та побажав перемоги.

«Друзі!

Вітаю вас із Днем міста!

Цього року ми не можемо дозволити собі пишних урочистостей та масових гулянь. У нас сьогодні одна спільна мета – Перемога! Всі наші думки і дії повинні бути спрямовані на те, щоб вона якнайшвидше прийшла в наш дім.

А Дніпро – наш дім, як і вся країна. Він завжди у нашому серці. Ми його любимо, цінуємо та доводимо це щодня своїми справами», - написав Краснов.

Політик подякував всім городянам за участь і допомогу в наближенні перемоги. Адже єдність та взаємодопомога – це те, що робить нас і наше місто сильним.  

«Я вдячний усім городянам, хто зі зброєю в руках захищає Дніпро та Україну на фронті. Я вдячний усім городянам, хто разом із нами допомагає ЗСУ, лікарням, біженцям. Хтось працює на економіку країни.

Єдність та взаємовиручка – це те, що робить наше місто сильним та згуртованим.

Давайте проведемо сьогодні тримаючи кулаки за наших захисників і мріючи про те, яким буде наше місто у майбутньому. В найближчому майбутньому.

Ми обов'язково переможемо!», - впевнений Краснов.

 

Читайте також: У Павлограді планують перейменування низки вулиць: деталі;

2022-09-10 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин