Війна в Україні
Економіка
Життя
Політика
«Якщо ви з України і після Перемоги збираєтеся тут жити, позиція «ждунів» аморальна», - дніпровський меценат Загід Краснов звернувся до бізнесменів

«Якщо ви з України і після Перемоги збираєтеся тут жити, позиція «ждунів» аморальна», - дніпровський меценат Загід Краснов звернувся до бізнесменів

Відомий дніпровський меценат та політик Загід Краснов відреагував на поведінку бізнесменів, які заявили, що не готові інвестувати в економіку України під час війни. Вони готові перечекати або виводити капітали за кордон. На думку Краснова, сьогодні бізнес – це не про заробіток грошей. Цим всі будуть займатися після Перемоги. Але аби наблизити перемогу, потрібна працювати економіка. Завдяки їй з’являються гроші на армію, зброю, пенсії, зарплати, підтримку тих, у кого ворог забрав все. 

«І ніхто за нас самих це не зробить. Я сам постійно беру кредити, щоб мої підприємства працювали, а люди отримували зарплату. Щоб вкласти їх у нові проєкти. Наприклад, уже під час війни я побудував електростанцію в Солонянському районі - буквально в прифронтовій зоні.

Незважаючи на те, що останніми роками держава не в повному обсязі розраховувалася з виробниками «зеленої енергії», я продовжую інвестувати кошти саме в енергетику, тому що у воєнний час ця галузь найважливіша для країни. Кожен із нас уже відчув на собі, що означає годинами сидіти без електрики. І не можна допустити, щоб економіка зупинилася, а люди мерзли або сиділи без води тощо. Саме тому я вкладаю гроші в нові електростанції.

І водночас фінансую Штаб допомоги, щоб допомагати ЗСУ, лікарням, нужденним городянам тощо. Важко, але іншого шляху немає. Я йду на це, я готовий ризикувати. А ви?», - питається Загід Краснов. 

Він звернувся до бізнесменів, які підтримують Україну і збираються жити у ній після настання мирних часів. 

«Займати позицію «ждунів» - як мінімум аморально. Визначтеся, хто ви і що для вас Україна. А Україна Переможе. Уже наступного року. Інших варіантів немає», - резюмував Загід Краснов.

2022-12-17 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин