Кримінал
Хотів перекинути наркотики через паркан: В Дніпрі поліцейські затримали наркозбувача

Хотів перекинути наркотики через паркан: В Дніпрі поліцейські затримали наркозбувача

У вівторок, 27 вересня, в Новокодацькому районі раніше засуджений чоловік прийшов зі згортком з наркотиками до зовнішньої огорожі виправної колонії і планував перекинути їх через паркан. Однак його помітили та затримали працівники установи, і передали наркозбувача правоохоронцям.

Про це повідомило Дніпровське районне управління поліції.

На місці злочину у 25-річного затриманого поліцейські вилучили 35 підготовлених до збуту сліп-пакетів з метадоном та сліп-пакети з кристалічною речовиною білого кольору схожою на наркотичну.

Вчора, 28 вересня, слідчі відділення поліції №3 Дніпровського районного управління поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинене – до 8 років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Читайте також: Збиті 4 ракети в напрямку Запоріжжя та підірване авто колаборантки в Мелітополі: Ситуація в Запорізькій області на ранок 29 вересня;

Відірвало руку: В Новомосковському районі Дніпропетровщини в ДТП постраждав військовий;

У Дніпрі жінка виявила труп 65-річного сусіда-наркомана: подробиці;

2022-09-29 14:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин