Кримінал
Події
Кинули гранату в містянина через борги: правоохоронці Дніпра затримали двох братів-зловмисників

Кинули гранату в містянина через борги: правоохоронці Дніпра затримали двох братів-зловмисників

Вчора вдень, 13 листопада, близько 14:00, до поліції надійшло повідомлення про вибух на проспекті Свободи в Новокодацькому районі міста. Повідомлялося, що невідомі з автомобіля «Lexus» кинули гранату в бік чоловіка, внаслідок чого той отримав осколкові поранення та був госпіталізований до лікарні.

Одразу по місту була введена поліцейська спецоперація. Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Патрульні поліцейські стали переслідувати зловмисників. Тікаючи від правоохоронців, чоловіки викинули з автомобіля гранату Ф-1, яка не вибухнула. А потім, через декілька кварталів – пістолет Макарова. 

Поліцейські наздогнали їх та заблокували автомобіль на перехресті вулиці Павлова та Академіка Белелюбського. Спецпризначенці КОРД затримали порушників, які забарикадувались в автомобілі.

Наразі двоє братів віком 47 та 53 років, затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що у нападників з потерпілим виник майновий конфлікт на ґрунті боргових зобов’язань.

За вказаним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 п. 5 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Читайте також:

У Дніпрі під час тимчасової зупинки зайнявся BMW Х5;

Новий законопроєкт: волонтерів хочуть звільнити від мобілізації;

За крадіжку з магазину правоохоронці Синельниківського району затримали місцевого жителя

2023-11-14 15:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин