Кримінал
Комплект за 900 євро: Поліція в Дніпрі викрила організатора схеми підробки документів для виїзду військовозобов’язаних за кордон

Комплект за 900 євро: Поліція в Дніпрі викрила організатора схеми підробки документів для виїзду військовозобов’язаних за кордон

За даними слідства, підозрюваний організував схему із виготовлення та збуту фіктивних довідок про встановлення групи інвалідності та пенсійних посвідчень для безперешкодного перетину державного кордону. За 900 євро він надавав пакет необхідних документів для переміщення через держкордон особам, що підлягають мобілізації в умовах воєнного стану. Підроблені документи чоловік відправляв поштою або передавав при особистих зустрічах із замовниками.

Про це повідомляють Офіс генерального прокурора та прокуратура Дніпропетровськой області.

Чоловіка викрили під час отримання грошей. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Під час обшуку за місцем проживання та в автомобілях підозрюваного виявлено та вилучено готові до збуту підроблені посвідчення та документи, понад 100 поштових квитанцій про відправку, майже 50 печаток закладів охорони здоров’я та військкоматів, комп’ютерну техніку, мобільні телефони та 1 млн. грн.

За процесуального керівництва Правобережної окружної прокуратури мешканцю Дніпра повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ ВП №5 Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області, оперативний супровід – Управління СБУ у Дніпропетровській області.

Читайте также: Гімнаст Радомир Стельмах з Запоріжжя завоював найбільше медалей на ЄЮОФ-2022 серед українців;

Поліція затримала ексзаступника голови Дніпропетровської ОДА за продаж гуманітарки;

Не впорався з керуванням: ДТП на Північному мосту в Дніпрі;

2022-08-01 18:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин