Кримінал
«Купив» трьох дітей за 1500 доларів та пропонував хабар 1881 доллар: Прикордонники не випустили з України ухилянта з Дніпра

«Купив» трьох дітей за 1500 доларів та пропонував хабар 1881 доллар: Прикордонники не випустили з України ухилянта з Дніпра

36-річний мешканець Дніпра прямував пішки з України до Словаччини через пункт пропуску «Малий Березний». Як підставу для перетину держрубежу у період воєнного стану він разом з паспортом надав на контроль 3 свідоцтва про народження дітей. Однак, під час перевірки документів прикордонники встановили, що усі свідоцтва містять ознаки підробки.

Про це повідомила ДПСУ.

Чоловік зізнався, що придбав їх за 1500 доларів, аби уникнути мобілізації. Звісно, у перетині кордону йому відмовили та попередили, що він вчинив кримінальне правопорушення.

Тоді мешканець Дніпра вдався до «альтернативної» спроби вирішення питання. Аби правоохоронці закрили очі на відсутність правових підстав для виїзду за кордон та підробку документів, він запропонував їм хабар 1881 долар.

Прикордонники Чопського загону від такої пропозиції відмовилися та проінформували про випадок співробітників Нацполіції. Тепер відчайдухові доведеться відповідати перед законом одразу за кримінальні правопорушення, передбачені статтями 369, 358 та 336 ККУ.

Гроші вилучила слідчо-оперативна група Нацполіції. Хабародавцеві відмовили у виїзді за кордон. Він вибув з пункту пропуску у супроводі співробітників Національної поліції.

Читайте також: Забив молотком та розчленував тіло: В Павлограді поліція затримала чоловіка за вбивство жінки з особливою жорстокістю;

В Великій Костромці на Дніпропетровщині рятувальники витягли чоловіка з 4-метрового колодязя;

2022-11-01 15:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин