Кримінал
Події
«Логіка правосуддя в нашій країні викликає подив», - Загід Краснов висловив обурення щодо роботи Вищого антикорупційного суда України

«Логіка правосуддя в нашій країні викликає подив», - Загід Краснов висловив обурення щодо роботи Вищого антикорупційного суда України

Сьогодні вдень, 25 січня, дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов висловив обурення щодо роботи Вищого антикорупційного суда України. Відповідний допис з’явився на його сторінці у Facebook.

«Директори підприємства-підрядника садять у СІЗО за те, що привласнив майже мільйон гривень із бюджету під час виконання робіт.  Або комерсанта, який не розрахувався за дизельне паливо на 1,5 мільйона, теж одразу в камеру.  Але при цьому Вищий антикорупційний суд відмовився взяти під варту колишнього голову «Нафтогазу» Коболєва, якого підозрюють у привласненні 200 мільйонів», — написав Загід Краснов.

Крім того, політик робить висновок, що довіра суду до того, хто, можливо, вкрав 200 мільйонів більше, ніж до того, хто, можливо, вкрав мільйон.

«Виходить - красти треба по-крупному, щоб суд до тебе ставився нормально?» — зазначив Дніпровський політик.

Читайте також:

У Дніпрі таксист під наркотиками збив жінку: рішення суду;

В Україні посилили покарання для військових;

У Павлограді скоєно розбійний напад на родину

2023-01-25 16:40:00
true
Відео Дня






Архів Новин