Події
Кримінал
Мало не вбив двох 20-річних переселенців та намагався залишити місце події: у Дніпрі затримали зловмисника

Мало не вбив двох 20-річних переселенців та намагався залишити місце події: у Дніпрі затримали зловмисника

Сьогодні вночі, 19 жовтня, невідомий чоловік мало не вбив двох переселенців з Луганської області у недобудові на вулиці Лабораторній.

Інцидент трапився під час комендантської години, близько 03:00. Поліцейські Дніпра отримали повідомлення про страшні крики, що доносяться з недобудованого дому.

Прибувши на місце події, було одразу ж виявлено чоловіка 1989 року народження, який намагався покинути місце події. За його словами, він лише хотів перевірити, чи все там гаразд.

Тим не менш, отримавши від заявника аудізапис з криками, що доносилися з будівлі, правоохоронці мали привід тимчасово затримати чоловіка.

Потрапивши на територію недобудови, поліцейські знайшли на землі 20-річного хлопця з ушкодженнями головної коробки та обличчя. Потерпілий лише зміг повідомити, що відчуває сильний біль у грудях та ребрах. 

Також у приміщенні перебувала жінка 1980 року народження.

У той самий час, було чутно крики у іншому боці будівлі. Обстеживши територію, на вулиці було виявлено ще одного хлопця 20 років, який майже не рухався та мав серйозні ушкодження.

За словами жінки, яка стала свідком події, вона прийшла у будівлю до своїх знайомих, внутрішньо переміщених осіб з Луганської області. Згодом до них доєднався чоловік, що був затриманий напередодні, та почав щосили лупцювати хлопців трубою.

Після нападу чоловік намагався покинути територію, проте був затриманий правоохоронцями, які вчасно приїхали на виклик.

На місце було викликано бригаду швидкої допомоги, яка госпіталізувала потерпілих з численними ушкодженнями: відкритою черепно-мозковою травмою, переломом хребта, травмами кінцівок.

Підозрюваного доставлено до відділу поліції. На місці працює СОГ.

Читайте також:

В Оріхові люди готують у печах на вулиці, а в Мелітополі обіцяють роздавати електрокаміни: Ситуація на Запоріжжі на 19 жовтня;

На Дніпропетровщині чоловік кинувся під поїзд: обставини події встановлюють правоохоронці;

У Дніпрі та області можливі відключення електроенергії на 4 години і більше

2022-10-19 17:20:00
true
Відео Дня






Архів Новин