Життя
Мешканцям Дніпропетровщини пропонують долучитися до Всесвітнього дня прибирання

Мешканцям Дніпропетровщини пропонують долучитися до Всесвітнього дня прибирання

Цієї суботи мешканці області можуть долучитися до Всесвітнього дня прибирання. Він пройде під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!». Через війну – без масштабних акцій.  Людям пропонують привести до ладу прибудинкові території або посортувати сміття. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Живемо у воєнних реаліях, тож на Дніпропетровщині Всесвітній день прибирання пройде без масових заходів. Попри це, кожен може внести свій вклад у чистоту рідної області. Наприклад, навести лад на прибудинковій території», – зазначила директорка департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської ОВА Ірина Понікарова.

Минулого року у Всесвітній день прибирання на велику толоку вийшли понад 310 тис українців. Активісти привели до ладу майже 4 тис локацій, вивезли понад 1 тис тонн сміття.

«World Cleanup Day» щороку проходить у третю суботу вересня. У 2022 році припав на 17 число. Україна планує приєднатися до мільйонів учасників з понад 190 країн світу. 

 

2022-09-17 13:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин