Війна в Україні
Події
Політика
«Ми маємо бути вдячні кожній країні, яка хоча б на долар допомогла Україні»: Загід Краснов прокоментував відповідь Президента України міністру оборони Великобританії

«Ми маємо бути вдячні кожній країні, яка хоча б на долар допомогла Україні»: Загід Краснов прокоментував відповідь Президента України міністру оборони Великобританії

Усі обговорюють іронічну відповідь Президента України міністру оборони Великої Британії Бену Воллесу, який зажадав більше вдячності від України за військову допомогу. У бік Президента лунає багато критики, навіть наш посол у Великій Британії назвав іронію Зеленського недоречною.

Дніпровський політик, меценат та бізнесмен Загід Краснов у своєму дописі на Фейсбук-сторінці прокоментував ситуацію.

«З одного боку, я згоден. Президент і міністр закордонних справ завжди мають бути взірцем дипломатії. З іншого боку, давайте називати речі своїми іменами.

Ми маємо бути вдячні кожній країні, яка хоча б на долар допомогла Україні. Але є дві країни – США і Велика Британія – до яких ставлення особливе. Ми їм теж максимально вдячні, але...

Інші країни нам нічого не обіцяли і не давали жодних гарантій, не ставили питання «тільки війна і жодних переговорів». Не тиснули на нашу владу, не підганяли з початком контрнаступу. Тільки США і Велика Британія, які з першого дня виключали будь-яку можливість дипломатії. Вони гарантували повну підтримку, обіцяли надати все необхідне для ЗСУ в достатній кількості, ленд-ліз і т.і. І командування ЗСУ розраховувало на цю допомогу при плануванні наступальних операцій. Тому Україна має право в них не просити, а вимагати обіцяного. Чи отримали ми все необхідне і вчасно? Спитайте у наших військових, які потом і кров’ю звільняють кожен метр нашої землі.

Я виступаю за повну і беззаперечну Перемогу України. За повне звільнення усіх наших територій. Я проти будь-яких переговорів, які суперечать нашим національним інтересам. Але я проти того, щоб нам дорікали невдячністю країни, які обіцяли нам рішучу підтримку, а натомість ображаються, коли їх звинувачують у відсутності цієї рішучості.

Дякуємо усім нашим союзникам, але давайте залишимо образи на після Перемоги. Вона неодмінно настане», - йдеться в дописі Краснова на Фейсбук.

Читайте також:

У Нікополі під час війни підняли вартість розміщення рекламних конструкцій на 57,7%;

В Україні змінилися правила перевірки водіїв на стан сп’яніння;

Суд задовольнив позов прокуратури: у Запоріжжі ще одне сховище буде приведено в належний стан

2023-07-15 11:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин