Війна в Україні
Життя
Політика
«Ми одна країна та один народ»: Загід Краснов висловився щодо зростання цін на генератори, повербанки та акумуляторні пристрої

«Ми одна країна та один народ»: Загід Краснов висловився щодо зростання цін на генератори, повербанки та акумуляторні пристрої

За останні місяці попит на дизель-генератори в Україні зріс у 10 разів, на повербанки - в 16  разів, на інвертори – у 4 рази, акумулятори та зарядні станції - у 3 рази, навіть на ліхтарики та газові балони у 4 рази.

Дніпровський політик, лідер партії «Громадська сила», бізнесмен та меценат Загід Краснов висловив обурення з того, як деякі українці можуть наживатися в такий час. 

«Хочу сказати всім, хто в умовах проблем із електроенергією вирішив отримувати 50-кратні прибутки на людському лиху – ви навіть не бариги. Ви мародери!
Сотні тисяч українців сьогодні у важких боях на фронті захищають країну, захищають ваші підприємства, захищають ваш бізнес, а ви дерете три шкури з їхніх сімей, які залишилися без засобів для існування», - зазначив Краснов.

Окрім того, що ціни в Україні за час війни значно виросли, що вже бʼє по кишені людей, так ще й такі заповзятливі «підприємці» намагаються збагатитися за рахунок громадян.

«Але вам мало прибутку з обороту, який виріс, ви вирішили задерти ціни на це все у 3-5 разів. У вас нічого не трісне? Я міг би сказати фразою з відомого фільму: «Я дав тобі гроші, якби був певен, що ти на них купиш хоч один грам совісті». Але у вас совісті немає. Тому я вважаю, що у цій ситуації Кабмін має встановити жорсткі обмеження на ціни на вказані вище товари. А СБУ, прокуратура, Нацполіція та інші компетентні органи мають брати таких «бізнесменів» за зябра та жорстко карати. Може, так швидше прийде розуміння, що ми одна країна та один народ. І повинні допомагати один одному. Все буде Україна!», - пише Краснов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

СБУ викрила шахрая, який від імені Вілкула організував фейковий збір грошей для Тероборони;

Перші жертви блекаута: у Дніпрі водій маршрутки збив жінку;

Штраф, громадські або виправні роботи: як каратимуть за публікацію інформації про прильоти;

2022-11-26 13:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин